LISÄTIETOJA

OLAPLEX

Olaplex on kampaamoissa tarjottava hoitokäsittely, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen eli värjäysten, vaalennusten ja permanenttien yhteydessä. Se voidaan tehdä myös omana tehohoitopalveluna. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia ainutlaatuisella tavalla. Tuotteen patentoitu Bond Building Chemistry- koostumus estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Ainutlaatuinen aktiiviaine (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) mahdollistaa hiuksen rikkisidosten suojaamisen ja vahvistamisen jokaisella käyttökerralla. Kaikki Olaplex tuotteet sisältävät kyseisen aktiiviaineen.

ELUMEN

Elumen on suoraväri, joka kiinnittyy hiukseen sähkövarauksen avulla eli toimii täysin ilman hapetetta. Elumen ei sisällä eniten ärsyttäviä/ allergisoivia aineosia kuten ammoniakkia tai PPD:tä. Sillä saavutetaan upeita pitkäkestoisia värjäystuloksia. Värikartta kattaa värit luonnollisista shokkiväreihin.

ERIKOISVÄRJÄYKSET (mm. ombre, balayage)

Erikoisvärjäyksillä tarkoitetaan hiuksen esivaalennusta valitulla tekniikalla (esim. värinpoisto, raidat, vapaankädentekniikat), jonka päälle tehdään varsinainen värjäys (esim. liukuvärjäys, pastellisävytykset, vaaleiden taittovärjäykset). Näihin töihin on hyvä varata runsaammin aikaa. Soittele liikkeelle tai tule piipahtamaan kun kyseessä on isompi väri muutos.